spot_img
Ana SayfaGenelAK Partiden Özçelik-İş Sendikasına hayırlı olsun ziyareti...

AK Partiden Özçelik-İş Sendikasına hayırlı olsun ziyareti…

Ak Parti İskenderun ilçe başkanı Sayın Abdülkerim GÜVEN ve Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye Meclis üyeleri ile birlikte Özçelik-İş -İş Sendikasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular..
İlçe Başkanı Abdülkerim GÜVEN, pandemi ve kongre süreci dolayısıyla ziyaretlerimizi biraz ertelemiştik.İnşaat halinde gördüğüm bu güzel hizmet binanız gerçekten bizleri büyüledi. Hak İş Konfederasyonu ve Özçelik-İş Sendikasına yakışır bir eser ortaya çıkmıştır.Şehrimize ve sendikamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
Başkan GÜVEN ;Başta Genel Başkan Yunus DEĞİRMENCİ olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum dedi.

Hak İş konfederasyonu il Başkanı ve Öz Çelik İş sendikası Şube Başkanı Mehmet GÜNGOR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

Sayın başkanımızın yönetim kurulu ile birlikte şubemizi ziyaretleri bizleri onura etmiştir ,kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

GÜNGÖR; dün olduğu gibi bundan sonra da işçilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini, Üyelerinin Ekonomik, Sosyal, Kültürel hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek,onların sorunlarını ve taleplerini dinleyecek çok daha güzel ortamlar sağlamaya çalıştıklarını,hizmet binasının tüm camiya hizmet için açık adres olarak yapıldığını dile getirdi.
Biz emekçileri sadece sendikalı yapmıyor, sadece toplu iş sözleşmesinden yararlandırmıyor, onlara sadece iş güvencesi sağlamıyoruz,sadece emeği örgütlemiyoruz; aynı zamanda iyiliği, sevgiyi, barışı, umudu ve geleceği örgütlüyoruz. İlkelerimiz, değer ve birikimimizle, gelecekte bize üye olacak olan yarının emekçilerine de hitap ediyoruz. Bize emanet edilen mücadeleyi, yarınlara daha güçlü şekilde aktarma anlayışıyla hareket ediyoruz.Sendikacılığın günü kurtarmak değil, geleceğe hazırlanmak olduğuna gönülden inandıklarını söyleyen Güngör;Önümüze çıkan engelleri bir imtihan, çalışma ve dayanışmayı ise en büyük başarı olarak kabul ettiklerini ve bunu kendilerine şiar edindiklerini söyledi.
GÜNGÖR , hükümetimizin işçi lehine yaptığı her türlü yasalarda yanında olduklarını ama işçilerin haklarında yapılacak kısıtlamalarla alakalı her türlü kanunları, demokratik bir şekilde eleştirerek meclisten geçmesini engellemek için çaba harcayacaklarını ,haklılığımızı kırarak ve dökerek değil, yapıcı bir şekilde söylemeye devam edeceklerini belirtti .
GÜNGÖR , ayrıca dünyamızı ve ülkemizi saran Covit 19 belası ile ilgili tedbirleri elden bırakmamamız gerektiğini vurguladı.

DİĞER HABERLER