spot_img
Ana SayfaGenelİLÇE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

İLÇE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması notasında herkese görevler düştüğünü belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, CHP İlçe Başkan vekili Semir Çıtanak, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis grup başkan vekilleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka hizmet noktasında siyasi partilerin temsilcileri iletişim halinde olduklarını belirterek, ”Halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında istişarelerimizi sürdürüyoruz. Siyasi partilerimizin başkanları ve meclis grup başkanvekillerimiz ile bir araya geldik. Hepimizin farklı düşünceleri olabilir, âmâ hepimizin amacı bu güzel İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmektir. Bu çerçevede her türlü öneri fikre ve düşünceye açığız” dedi.

ORTAK AKIL ÇOK ÖNEMLİ

Sorunların çözümünde ortak aklın çok önemli olduğunu belirten Başkan Tosyalı,” Bizler her zaman diyalog halindeyiz. İlçe Başkanlarımız ve meclis grup başkanvekillerimiz ile birlikte belediyenin çalışmaları, faaliyetleri ve halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Bu konuda görüş ve önerileri dinledik. Bundan sonrada hep birlikte sevgili İskenderunlu hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her mahalleye, toplumun her kesimine kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ”şeklinde konuştu.

 

 

DİĞER HABERLER