spot_img
Ana SayfaGenelİSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN FATİH TOSYALI ESNAF ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA...

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN FATİH TOSYALI ESNAF ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

-HESOB BAŞKANI KADİR TEKSÖZ:

BAŞKAN TOSYALI İSKENDERUN İÇİN BİR ŞANS

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ahilik Haftası dolayısı ile kahvaltı programında Oda Başkanları ile bir araya geldi.

Belediye 2’nolu sosyal tesislerinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından düzenlenen kahvaltı programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Kadir Teksöz, HESOB Başkan vekili Erol Akın, Belediye Başkan yardımcıları ve oda başkanları katıldı.

HER DAİM YANINIZDAYIZ

Oda Başkanlarının talepleri ve çözüm yolları noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,” Toplantımızı bir hafta önce düzenleyecektik. Bu zamana kısmet oldu. Tüm esnaflarımızın Ahilik Haftasını kutluyorum. Belediye olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız. Oda başkanlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum ”dedi.

İSKENDERUN İÇİN BİR ŞANS

HESOB Başkanı Kadir Teksöz ise yaptığı konuşmada belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı belediye başkanı olmadan öncede tanıdıklarını belirterek,” Sayın Başkanımıza esnafın her daim yanında olduğu için teşekkür ediyoruz. Sayın Tosyalı İskenderun için bir şanstır. Kendisinin bölgeye birçok hizmet edeceğine inanıyoruz. Gelecek sene Ahilik kutlamalarını İskenderun’da yapmayı planlıyoruz. Bu konuda başkanımız ile görüştük. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Oda Başkanları Belediye Başkanı Tosyalı’yateşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Programda oda başkanları esnafın sorun talep ve önerilerini Başkan Fatih Tosyalı’ya ilettiler.

 

DİĞER HABERLER