spot_img
Ana SayfaGenelİSKENDERUN ENGELLİLER 49 GALATASARAY 89

İSKENDERUN ENGELLİLER 49 GALATASARAY 89

Hatay’ı Süper ligde temsil eden İskenderun Engelliler Basketbol takımı sezonun ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Galatasaray sporla yaptı.
Ev sahibi ekip Galatasaray’a 49-89 mağlup oldu. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper ligi bugün oynanan karşılaşmalarla başladı. İskenderun Engeliler spor sezonun ilk maçını Galatasaray ile oynadı. İlçe Spor Salonunda saat 14.00’e oynanan karşılaşmayı İskenderun Belediyesi Başkan yardımcıları Ahmet Keskin, Kemal Nadir Önal, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Ferit Gündel, Kulüp Başkanı Suat Atasever basketbol severler izledi.
İlk periyotta saha ve seyirci avantajını kullanan ev sahibi ekip, İskenderun Engelliler, rakibi Galatasaray’a sayı üstüne sayı yaptı. Ancak konuk ekibin kendini toparladı ve periyot 14-20’lik skorla bitti.
İkinci periyotta ise konuk ekip farkı açtı ve skoru 29-43’e taşıtı, üçüncü periyotta da konuk Galatasaray farkı 24 sayıya yükseltti ve skor 41-65 oldu. Son periyotta farkı daha da açan Galatasaray deplasmanda İskenderun Engellileri 49-89 mağlup etti.

DİĞER HABERLER