spot_img
Ana SayfaGenelYÖRESELÜRÜNLER FESTİVALI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

YÖRESELÜRÜNLER FESTİVALI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Türkiye’nin 70 ayrı ilinden değişik ürünlerin sergilendiği Yöresel Ürünler Festivali İskenderun Sahilinde yoğun ilgi görüyor.

Her yıl Türkiye’nin yerel lezzet ürünlerini en doğal haliyle halka ulaştıran Organizasyon yetkilisi Neslihan Çetin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da izni ile  İskenderun sahilinde eski Doğumevi Hastanesinin bulunduğu boş alanda Fuar açarak, Türkiye’nin lezzetlerini İskenderun halkı ile buluşturmanın  onurunu yaşadı. Hafta sonu da Yöresel Ürünler Festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.Yöresel  Ürünler festivalinin önümüzdeki hafta sonuna kadar açık kalmasını isteyen Festival yetkilileri ve esnaflar ise açılışın yapıldığı ilk iki günde elektriklerin de kesik olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ve halkın festivalden yeterince haberdar olmadığından işlerin çok durgun gittiğine vurgu yaptılar. İskenderun Belediyesi yetkililerinden anlayış beklediklerini belirten esnaflar havaların da sıcak gitmesi nedeniyle zor anlar yaşadıklarını ifade ettiler.

Türkiye’nin 70 ayrı ilinden İskenderun’a gelerek ürünlerini sergileyen ve İskenderun halkının beğenisine sunan esnaflar, İskenderun belediyesine ve halka ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

DİĞER HABERLER