spot_img
Ana SayfaGenelBAŞKAN FATİH TOSYALI ve SPOR BAKANLIĞI YETKİLİLERİ İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN FATİH TOSYALI ve SPOR BAKANLIĞI YETKİLİLERİ İNCELEMELERDE BULUNDU

-SPOR YATIRIMLARI İÇİN İSKENDERUN’DA ÖNEMLİ İNCELEME

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara temasları sonucunda spor bakanlığı yetkililerinin kentimize geldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Türkay Dereli ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal Ankara’dan gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti ile birlikte İskenderun’a kazandırılacak olan tesisler ile ilgili İskenderun Teknik Üniversitesinde ve 5 Temmuz Stadında ön incelemelerde bulundu.

İNCELEMELERDE BULUNULDU

İskenderun’da birçok spor tesisin yapımı ile ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Açık Spor Tesisleri Şube Müdürü Teyfik Gök ve beraberindeki heyete İskenderun’daki spor alanlarının durumu hakkında bilgiler verdik. Ayrıca spor tesisi olarak belirlenen yerleri yerinde inceleyerek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk”dedi.

SPOR YATIRIMLARI BAŞLIYOR

Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde yapım çalışmaları başlayacak. Bunların yanı sıra mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında çalışmalarda devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımız kıymetli vatandaşlarımız için. Kentimiz için. İskenderun’a değer “şeklinde konuştu.

 

DİĞER HABERLER