spot_img
Ana SayfaGenelHATSU HEYETİ, SAHADA ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

HATSU HEYETİ, SAHADA ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU Heyeti, Hatay halkının sağlıklı bir altyapıya kavuşmasını sağlayan projelerin yapım aşamasını sahada denetlemeye devam ediyor.
Hatay’ın 15 ilçesinde ayırt etmeden bütün vatandaşlara hizmet ulaştırma anlayışı ile hizmet çıtasını yükselten HATSU Heyeti, Arsuz ilçesinde başlayan 1. Grup kanalizasyon şebekesi (Karaağaç ve Nardüzü mahallesi) ile Belen ilçesinde devam eden kolektör hattı yapım işini yerinde inceledi.
Belen ilçesinde devam eden kolektör hattı yapım projesinin sahada devam eden çalışmalarına yapılan incelemeye, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcıları Hüsna Karayazgan ile Muhammed İkbal Polat, Şube Müdürleri katıldı.
Arsuz ve Belen ilçesinin altyapıya kavuşmasını sağlayan 1. Grup kanalizasyon şebekesi (Karaağaç ve Nardüzü mahallesi) ile Belen kolektör hattı yapım işinde tüm hızıyla devam ettiğinin bilgisini veren Çaparali, “kapsamlı altyapı projesi sayesinde Arsuz ve Belen ilçesi altyapıda rahata kavuşacak. Koku ve tıkanıklık problemlerinin önüne geçilerek daha sağlıklı bir çevrenin oluşması amaçlanıyor. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER