spot_img
Ana SayfaGenelAntakya CHP’de yeni İlçe Başkanı ÜMİT KUTLU…

Antakya CHP’de yeni İlçe Başkanı ÜMİT KUTLU…

CHP Antakya İlçe Kongresi yapıldı ve Başkanlığa, Ümit Kutlu seçildi. Cumartesi günü HATMEK’te yapılan CHP Antakya İlçe Kongresi’ne, Partili eski Milletvekili ve Bakanlar Nihat Matkap ile Fuat Çay, Milletvekilleri Serkan Topal ile Mehmet Güzelmansur, il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir partili grubu katıldı.
Görevi kendi isteğiyle bırakan İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, döneminde gerçekleşen çalışmaları anlattı ve Genel Kurul tarafından aklandı. İl Başkanı ile Milletvekillerinin konuşmaları sonrasında, seçimlere geçildi. Müfid Tatlı ile Ümit Kutlu olmak üzere, iki başkan adayının listeleri yarıştı.

Seçimler sonunda Ümit Kutlu’nun listesi 253 oy, Müfid Tatlı’nın listesi ise 137 oy aldı ve Ümit Kutlu, CHP’nin Antakya yeni İlçe Başkanı oldu. CHP Antakya İlçe Yönetim Kurulu’na seçilen isimler şunlar:
Servet Aksoy, Nebil Bağrıyanık, Deniz Bozkır, Funda Çalışkan, Süleyman Çaltak, Hasan Ali Çapar, Tahir Çelik, Erdi Çiçek, Funda Çiper, Aysel Çoban, Çiğdem Değirmenci, Ahmet Kaplan, Musa Keleş, Aycan Korkmaz, Mazhar Mansuroğlu, Cemil Şahutoğlu.

DİĞER HABERLER