Antakya’daki Yangına HBB’den Anlık Müdahele

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) itfaiye ekipleri, Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi küçük sanayi sitesi içerisindeki gıda fabrikasında çıkan yangına anında müdahele etti. Yangının nedeni ise henüz bilinmiyor.

Antakya’daki Yangına HBB’den Anlık Müdahele
İhbar Üzerine Harekete Geçtiler

Antakya’daki Yangına HBB’den Anlık Müdahele
HBB ekipleri, 112 acil çağrı merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçerek yangın yerine intikal etti. Ekipler, hızlı müdahale ile yangını kontrol altına alarak can ve mal kaybını önledi.

Antakya’daki Yangına HBB’den Anlık Müdahele
Çıkan yangında HBB ekiplerine 12 ilçe itfaiyesi ile merkez amirliğinden personel, araç ve su takviyesi sağlandığı kaydedildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>