spot_img
Ana SayfaEkonomiHatay’daki Ticaret Oda ve Borsalar Depremzedeler İçin Yardım Tırı Gönderdi

Hatay’daki Ticaret Oda ve Borsalar Depremzedeler İçin Yardım Tırı Gönderdi

Hatay’daki Ticaret Oda ve Borsaların katkıları ile Elazığ’da meydana gelen depremde evleri zarar gören ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 1 tır yardım malzemesi gönderildi.
Antakya Ticaret Borsası önüne gelen yardım tırına Elazığ Valiliğine gönderilmek üzere yardım malzemeleri titizlikle yüklendi.
Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Mursaloğlu, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve diğer Oda ve Borsa temsilcilerinin katılımı ile Antakya Ticaret Borsası önünde yaptığı açıklamasında; “Hatay’daki Oda ve Borsalar olarak üyeler ve vatandaşlarımız aracılığıyla deprem bölgesine yardım gönderiyoruz. Allah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın” dedi.
İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ise, “İTSO olarak Elazığ’da meydana gelen Depremin yaralarının sarılması adına Oda olarak yardımda bulunuyoruz. Bu vesile ile Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

DİĞER HABERLER