spot_img
Ana SayfaGenelVALİ DOĞAN KARNE TÖRENİNE KATILDI

VALİ DOĞAN KARNE TÖRENİNE KATILDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi karne dağıtım törenine katıldı.
Antakya ilçesinde bulunan Hatay Fen Lisesi’nde gerçekleşen törende öğrencilere karnelerini veren Vali Doğan, öğrencileri tebrik ederek, yarıyıl tatilinin verimli bir şekilde geçirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldu.
Karne dağıtım töreninde konuşan Vali Doğan; “Bugün 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarısını bitirmiş bulunuyoruz. Bütün yaptığımız çalışmaların temelinde sizler varsınız. Bizim dayanacağımız, güveneceğimiz, üzerinde çalışacağımız ve yatırım yapacağımız en büyük kaynağımız çocuklarımızdır. Sizleri ne kadar vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlere sahip iyi donanımlı yetiştirebilirsek inşallah ülkemiz de o kadar müreffeh, o kadar gelişmiş, o kadar başarılı olacak ve bugünün kat be kat üstüne çıkmış olacaktır. Öğrencilerimizin bu 15 günlük süre zarfında iyi dinlenerek moral ve motivasyonlarını kaybetmemelerini ve tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini diliyorum” dedi.
Karne dağıtım törenine Vali Doğan’ın yanı sıra Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, ilgili kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

DİĞER HABERLER