spot_img
Ana SayfaGenelÇalıştayımızı Tamamladık hayallerimizden bir tanesini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Çalıştayımızı Tamamladık hayallerimizden bir tanesini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

“İskenderun Eğitim Öğretiminde Mevcut Durum, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu calistayimizi 8 ŞUBAT Cumartesi günü tamamladik. Türk Eğitim Sen’in vizyonuna yakışan, şehrimizin, cocuklarimizin, gençlerimizin, gelecegi adına hayallerimizden bir tanesini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.Çalışyaımıza mesleğinde ve alanında fark yaratmış, İskenderun Eğitim Öğretim hayatının gündemine hakim 40 meslektaşımızın katılımı ile İskenderun Emel Akçay İlkokulunun toplantı salonu ve sınıflarında gerçekleştirildi.
Calıştayımız; ciddi manada, bilimsel verilere dayali birçok sorunun serbest kürsüden dile getirildiği ve tartışılarak çözüm yollarının üretildiği yoğun ama bir o kadar da yararlı, yol gösterici bir çalışma olmuştur.Bu çalıştayla ilk defa öğretmenlere yani işin mutfağından gelen insanlara fikirleri sorulmuş, onları tespit ve önerileri alınmıştır. Sorunları ve çözümleri sadece yöneticilerle veya başka kurumlardan gelen kişilerle tespit etmeye çalışmanın doğru olmadığının sonucuna burada bir defa daha varılmıştır.
Buradan çıkan sonuçların İskenderun Eğitim Öğretimine katkı sağlayacağı, yol göstereceği yöneticilere ve paydaşlara ışık tutacağı aşikârdır. Buradan aldığımız sonuçlarla önümüzdeki zamanlarda sadece ilçemize değil bölgemize ışık tutacak faaliyetler de gerçekleştirilecektir. Bu çalışmaların tüm kamu yöneticilerine örnek olmasını temenni ediyoruz. Kamuoyu artık laf değil, vitrine yönelik işler değil bilimsel temellere dayalı icraat istiyor.
Bundan sonrası için çalistayimizin sonuç raporu yazıldıktan sonra ilgili gördüğümüz, çözüme katkı sağlayacak tüm kişi ve kurumlarla, basınımızla paylaşılacaktır.

DİĞER HABERLER