spot_img
Ana SayfaEkonomiBAŞKAN FATİH TOSYALI, ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLIYOR

BAŞKAN FATİH TOSYALI, ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun genelinde asfalt çalışmalarının kısa bir süre sonra başlayacağını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Denizciler mahallesinde, Muhtar Ali Rıza Kekeç ile birlikte ihtiyaç olan noktalarda başlayacak olan asfalt çalışmaları öncesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
DENİZCİLER’DE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmakta olan asfalt öncesi zemin düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı, ”Bilindiği üzere bir süre önce asfalt ihalemizi yapmıştık. Kısa bir süre sonra sıcak asfalt çalışmalarına başlayacağız. Muhtarımız Ali Rıza Kekeç ile birlikte mahallede yapılacak olan asfalt çalışmalarını hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Alt yapıdan üst yapıya her alanda hizmetlerini sürdüren Belediyemiz, cadde ve sokaklarımızın çehresini değiştirmeye devam edecek” şeklinde konuştu.
BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ise mahallede yapılmakta olan çalışmalardan dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ ya teşekkür ederek,” Sağ olsun Başkanımız sürekli bizleri ziyaret ediyor. Mahallemizde asfalt çalışmaları yakında başlıyor. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan noktalarda ilk olarak 5 Km boyunca sıcak asfalt çalışmaları yapılacak. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER