spot_img
Ana SayfaGenelLiselerini broşürle tanıttılar…

Liselerini broşürle tanıttılar…

İskenderun Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sahilde kentin en işlek noktasında stant kurarak vatandaşlara okulu tanıtan broşürler dağıttı, bilgiler verdi

Eğitim
İskenderun Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Ailelerle buluşuyor’ Projesi kapsamında Mesleki tanıtım kulüp öğretmen ve öğrencileri Atatürk Parkındaki açtıkları stantla büyük ilgi gördü. Sahilde gezen vatandaşlara okullarıyla ilgili broşür ve bilgiler verildi.

Hazırlanan broşür ile vatandaşlara İskenderun Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Bilişim Teknolojileri, Veritabanı programcılığı, Muhasebe Finansman, bilgisayarlı muhasebe ve Pazarlama alanında mesleki eğitim aldıkları aktarıldı.

Büro yönetimi Pazarlama ve perakende, eğitim ve kariyer imkanı, geniş istihdam alanı sahip olan okuldan mezun öğrencilerin ayrıca kendi alanında doğrudan işyeri açma belgesine sahip olduklarına da broşürde yer verildi.

İskenderun Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki tanıtım kulübü öğretmen ve öğrencileri ‘Ailelerle Buluşuyor’ proje kapsamında gün boyu İskenderunlulara okullarını tanıtma fırsatı buldular.

 

DİĞER HABERLER