spot_img
Ana SayfaGenelSAĞLIK, EMNİYET ÇALIŞANLARINA VE DİYALİZ MERKEZİNE MASKE DAĞITIMI YAPTIRDI

SAĞLIK, EMNİYET ÇALIŞANLARINA VE DİYALİZ MERKEZİNE MASKE DAĞITIMI YAPTIRDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un özel talimatları ile, Koronavirüsüne (Covid-19) karşı tedbiren Belediye tarafından seri üretimine başlanılan maskelerin dağıtımını yaptırmaya devam ediyor.
Bu bağlamda, Destek Hizmetler müdürlüğü tarafından, Sağlık çalışanlarına verilmek üzere Kırıkhan Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Tekiş’e, Emniyet mensuplarına verilmek üzere İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç’a, Diyaliz Hastalarına verilmek üzere Özel Kırıkhan Diyaliz Merkezi Sahibi Hüseyin Bankir’e teslim edildi.
Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Başkan YAVUZ;” Dünya liderimizin düsturu ile Belediye olarak bu virüs illetine karşı vatandaşlarımıza ve ilçemize bütün birimlerimizle eksiksiz her türlü tedbir çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz.
Seri üretimine başladığımızın maskelerimizi Mehmetçiklerimizden sonra her türlü övgü ve alkışı hakeden sağlık çalışanlarımıza, emniyet mensuplarımıza ve öncellik teşkil eden guruplar arasında yer alan hastalarımız için diyaliz merkezimize dağıtımlarını yaptık. Üretim ve dağıtım çalışmalarına devam edeceğiz. Allah(c.c.) her türlü bela ve musibetlerden Ülkemizi ve Milletimizi korusun.
Sizin sağlığınız bizim için her şeyden daha önemlidir” dedi.

DİĞER HABERLER