spot_img
Ana SayfaGenelToplu taşıma araçları dezenfekte edildi…

Toplu taşıma araçları dezenfekte edildi…

Tüm dünyayı saran ve insanların korkulu rüyası haline gelen coronavirüs ile mücadele amacıyla İskenderun’da Şoförler ve Otomobilciler Odasının girişimleriyle toplu taşıma araçları dezenfekten edildi.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın girişimleriyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı işbirliğiyle toplu taşıma araçlarında dezenfekten önlemi alındı.

Büyükşehir ekipleri tarafından İskenderun’da çalışan tüm toplu taşıma araçları dünyanın korkulu rüyası haline gelen coronavirüse karşı dezenfekte edildi.

İskenderun Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın Türkiye’de de görülen virüsle ilgili insanları korumak için toplu tapıma araçlarında da tedbirleri önemli ölçüde almaya çalıştıklarını söyledi.

İskenderun’da toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesi için Büyükşehir belediyesinden destek istediklerini belirten Başkan Erol Akın “Sağ olsunlar Hatay Büyükşehir Belediyesi bizlere destek verdi ve şuanda tüm araçlarımız dezenfekte ediliyor. Bölgede bulunan tüm araçlarımıza dezenfektasyon uygulaması yapılıyor” dedi.

DİĞER HABERLER