spot_img
Ana SayfaGenelBaşkan Savaş’tan Hataysporlu Taraftarlara Mesaj

Başkan Savaş’tan Hataysporlu Taraftarlara Mesaj

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hataysporlu taraftarlara yönelik videolu mesaj yayımladı.

Başkan Savaş’tan Hataysporlu Taraftarlara Mesaj
Başkan Savaş’ın Hataysporlu Taraftarlara Mesajı
Çok kıymetli Hatayspor sevdalıları, 1967 yılında Esnafspor, Kurtuluş Spor, Reyhanlı Gençlikspor olarak 3 tane takımımızı birleşmesinden oluşan ve adına Hatayspor dediğimiz ilk olarak 1969- 1970 yılında şampiyonluğu tadan ve o yıldan itibaren Antakya ve çevresinin sevgisini kazanan ve son yıllarda bu sevgiyi başarı ile arttıran ve tüm Hatay’ın sevgilisi haline gelen, Türkiye’den büyük takdir toplayan Hatayspor’umuz 1969-1970 yıllarından sonra durağan bir dönem geçirmiştir.

Ama geldiğimiz süreçte artık Süper Lig için gün saymaktadır. Süper Lig için gün sayarken 3 yıl önce; önce bordo beyaz olan renginin yanına turuncu rengini de eklemiştir ve Hatayspor Hatay’ın bütününü kucaklar hale gelmiştir. Biliyorsunuz Samandağ’ından Erzin’e kadar Dörtyol, İskenderun, ve birçok ilçemizin renginde turuncu renk vardır. Bütün bu turuncu rengi alan takımlarımızı da kapsamak adına, Hatay’ı kapsamak adına Hatayspor şu anda bordo beyaz ve turuncu renklerle maçlara çıkmakta ve İnşallah 6 maç sonra sezonu şampiyonlukla tamamlayacaktır.

Şu günlerde çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz hem sağlık, hem ekonomik, biraz sosyolojik ama biliyoruz ki bir kaç aya kadar bu sıkıntı geçecek bu sıkıntılar geçerken de sevdanızı unutmayın!Hevesinizi,sevginizi ve umutlarınızı kaybetmeyin diye biraz sizinle olmak istedik. Yani haziran ayının ortalarından İnşallah Hatayspor’un şampiyonluğunu özgür bir şekilde, birbirimize sarılarak kutlamak üzere diyorum evde kalın, huzurlu kalın, sağlıkla kalın ama evde kalırken de sevdamız Hatayspor’u unutmayın!

DİĞER HABERLER