spot_img
Ana SayfaGenelTosyalı’dan Kampanyaya 5 Milyonluk Destek …

Tosyalı’dan Kampanyaya 5 Milyonluk Destek …

Tosyalı Holding Yönetim kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 5 milyon lira bağış yaparak destekte bulundu.
Vefa Kampanyasına da 10 bin adet yardım kolisi ile katkı sağlayan Tosyalı, kampanyanın çığ gibi büyümesi için var güçleriyl çalışacakalrını bildirdi.
Tosyalı, kampanya ile lgii düşünceleini şöyle aktardı: Türkiye bu mücadelede dünyaya adeta birlik ve beraberlik dersi veriyor. Hükümetimizin aldığı ekonomik tedbirlere destek olarak, işçi çıkarmayacağımızı, hatta ek istihdam yaratacağımızı açıklamıştık. Dün de İstanbul Valiliğimizin bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmemiz adına başlattığı, Vefa Kampanyasına 10 bin adet yardım kolisi ile destek verdik. Sayın cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına da sonuna kadar destek olacağımızı buradan duyurnak isterim. Bu kampanyanın bir çığ gibi büyümesi için de var gücümüzle çalışacağız. Tosyalı Holding olarak bu kampanyaya 5 milyon lira bağışla destekte bulunuyoruz. Türkiye’nin bu mücadeleden de güçlenerek çıkacağına inanıyorum.”

DİĞER HABERLER