spot_img
Ana SayfaGenelArsuz İş İnsanları Derneği’nden Ramazan Kolisi Yardımı

Arsuz İş İnsanları Derneği’nden Ramazan Kolisi Yardımı

Kurulduğu günden bugüne kadar başta Arsuz olmak üzere toplumun genelini ilgilendiren birçok sosyal ve kültürel faaliyette ön plana çıkan Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD), içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için hazırlıklarını tamamladı. Yardıma muhtaç insanların iftar sofralarını şenlendirmek ve yüzleri güldürmek amacıyla hazırlanan gıda kolileri, sahiplerine ulaştırıldı.
Gıda kolisi yardımıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ARİAD Başkanı Ağır, yaşanan koronavirüs salgını nedeni ile zor bir süreçten geçildiğini, bu süreçte birlik ve beraberlik duyguları ile hareket ederek imkanları olanların ihtiyaç sahiplerine destek olmaları gerektiğini ve dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Başkan Ağır, “Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerimiz, etkinliklerimiz ve desteklerimiz yıl boyu periyodik olarak devam ediyor. Ancak, Ramazan ayında yapılan yardımın ayrı bir önemi ve bereketi var. Ramazanın bereketini ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşma düşüncesi ile üyelerimizin desteği ile hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Mazlumun ve garibin iftar sofrasını şenlendirme gayesi içindeyiz. Bu davranış, birliğimizi ve beraberliğimizi artıracak, birbirimize olan kardeşlik bağını güçlendirerek millet olma şuurunu yenileyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

DİĞER HABERLER