spot_img
Ana SayfaGenelBAŞKAN ERYILMAZ’IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ERYILMAZ’IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Eryılmaz mesajında; “ Engellilik yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren, duyarlı olmayı gerektiren toplumsal bir olgudur. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını huzur içinde geçirebilmeleri için Samandağ Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmak bizim boynumuzun borcudur. Şayet ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda engellilerimize insanca bir hayat sunmak, insani ve hukuki mükellefiyettir. Samandağ Belediyesi olarak bizler de engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin devamlı yanlarında olarak her anlamda destek olacağız. Belediye hizmetlerimizi yürütürken engelli vatandaşlarımızı hep ön planda tutacağız. Engellilerimizin sorunlarının çözümü konusunda her zaman çalışacağız.

Samandağ’ının daha yaşanabilir olması, değerine değer katması için en önemli motivasyon kaynağımız desteğiniz ve inancımızdır. Bugünün; engellerin aşılmasına, bilinç ve farkındalık düzeylerinin yeniden ölçülüp yeniden değerlendirilmesine vesile olmasını tüm içtenliğimle diliyorum. Bilmeliyiz ki hepimiz bir engelli adayıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 – 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı tebrik eder, engelleri aşmış, kalplerdeki engellerin kalkmış olduğu bir toplum dilerim.” İfadelerine yer verdi.

DİĞER HABERLER