spot_img
Ana SayfaGenelKIRIKHANLI MUHTARLARDAN GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ’YE ZİYARET

KIRIKHANLI MUHTARLARDAN GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ’YE ZİYARET

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarları ağırlayarak istişare toplantılarını sürdürüyor.

Yeni göreve başlayan mahalle muhtarları tarafından yapılan ziyaretler kapsamında Genel Müdür Çaparali, Kırıkhan Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Durgun ve Topboğazı Mahalle Muhtarı Bilal Alpboğan, Kamışlar Mahalle Muhtarı İdris Karataş Kurtlusoğuksu Mahalle Muhtarı Adem Çirkin, Kaletepe Mahalle Muhtarı Mehmet İĞDE ve İncirli Mahallesi Muhtarı Hikmet Kesmeci’yi ağırladı.

Toplantıda HATSU’nun Hatay’a kazandırdığı ve bundan sonraki süreçte yapacağı yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Atıksu Arıtma Tesisleri, altyapı yatırımları gibi hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda mahalle muhtarları yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Çaparali, mahallenin sesi olan muhtarların toplumda önemli yer teşkil ettiğini ve yapılacak hizmetlerde köprü görevi gördüğünü ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde Hatay’a hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

DİĞER HABERLER