spot_img
Ana SayfaGenelBÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEYAKKUZ HALİNDE

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEYAKKUZ HALİNDE

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu gerçekleşen ve kentin birçok noktasında etkili olan yağış sonrası oluşan yaraları ivedilikle sardı.

Büyükşehir ekipleri, yağış sırasında ve sonrasında gerçekleştirdiği hızlı müdahalelerle zarar gören yerlerdeki olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

Yaşanan şiddetli yağış ve rüzgâr nedeniyle teyakkuz halinde olan Büyükşehir ekipleri, birçok yerde devrilen ağaçları kaldırdı, kapanan yollarda yol açma çalışması ve tıkanan menfezlerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir ekipleri, Defne Çökek-Hüseyinli mahalleleri arası ile Çökek-Çınarlı mahalleleri arasındaki kapanan yolda yol açma çalışması, Defne Subaşı Mahallesi’nde menfez temizliği, Payas Çınarlı-Paşa yaylaları arasındaki kapanan yolda ve İskenderun Kaledibi Mahallesi’ndeki kapanan yolda yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Samandağ Batıayaz-Büyükoba yolu ile Samandağ merkez-Batıayaz arasındaki yolda oluşan toprak kayması sebebiyle kapanan yolu temizleyen Büyükşehir ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliği için 24 saat teyakkuz halinde olmaya devam ettiklerini belirtti.

DİĞER HABERLER