spot_img
Ana SayfaGenelBaşkan Lütfü Savaş; İniş Rampası 8 Temmuz 2020 günü Hizmete girecek

Başkan Lütfü Savaş; İniş Rampası 8 Temmuz 2020 günü Hizmete girecek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 1750 metre uzunluğu, 3 üst geçide sahip olan ve yapımı 2018 yılı ekim ayında biterek hizmete sunulan İskenderun PAC Meydanı’ndaki battı çıktıya ek olarak yapılan ve revize proje İniş Rampası’nda incelemelerde bulundu.

Yaptığı inceleme sonrası bazı açıklamalarda da bulunan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “İskenderun’da şehir içi trafiğine ve transit geçişlere katkı amaçlı yapıp hizmete sunduğumuz İskenderun Paç Meydanı Battı-Çıktımıza ilave olarak hayata geçirip uygulamaya soktuğumuz Revize iniş Rampasını, kısmet olursa 8 Temmuz 2020 Çarşamba sabahı İskenderunlu hemşerilerimin hizmetine sunucağız.” Dedi.

Projenin şehir halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilk günden buyan oturduğum koltuğun hakkını vermek adına elimden gelen çaba ve gayreti gösteriyorum. Hatay’ın aydınlık geleceğini sağlam temeller üzerine kurma adına gerçekleştirdiğimiz her proje anlamlı projedir bizim için. Ve bütün bunları Hatay’ın ekonomik seviyesinin yükselmesi için yapıyoruz. İskenderun bizim değerli bir ilçedir. Bu ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız Hatay Büyükşehir’in hizmetlerinden hak ettiği ölçüde yararlanacaktır. Bundan hiçbir İskenderunlu hemşerim kuşku duymasın. “ diye konuştu ve İskenderun Paç Battı-Çıktı projesine ek olarak yapılan revize projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

DİĞER HABERLER