spot_img
Ana SayfaGenel39.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTAN'INDAN,İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAMBOLAT’A PLAKET!

39.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTAN’INDAN,İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAMBOLAT’A PLAKET!

Hatay 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve aynı zamanda Hatay Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Alparslan KILINÇ, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT’ı makamında ziyaret etti.

Sayın KILINÇ;Sınırötesi operasyonlarda ve Hatay ilinde hizmet veren vatan, bayrak ve millet aşkıyla canları pahasına gece gündüz demeden, gerek sahra hastanelerinde gerekse sınır ötesinde kurulan Devlet hastanelerinde hizmet eden ve bu hizmeti kutsal bir görev üstlenen sağlık çalışanlarına TSK adına verdikleri destekten dolayı Sayın HAMBOLAT’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT ise kendisine, personelleri adına verilen plaketten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünün ülkemizin bölünmez bütünlüğü için olmazsa olmaz unsurları arasında yer aldığını belirterek, Türk askerine ve değerli komutanlarına sonsuz ölçüde güvendiklerini ve güçlü Türk Ordusu sayesinde Türkiye’nin daha da güçlü olduğunu ifade etti. Operasyonlarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı olan askerlerimize şifa dileklerini bir kez daha ifade etti.

DİĞER HABERLER