spot_img
Ana SayfaGenelİyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Doğantan İGC’yi Ziyaret Etti

İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Doğantan İGC’yi Ziyaret Etti

İyi Parti Kamudan Sorumlu İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Savaş Doğantan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret etti. İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ile bir süre sohbet eden Doğantan, Partinin büyümesi ve güçlendirilmesi adına partili arkadaşlarıyla birlikte her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İyi Parti’nin Kamudan Sorumlu İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Savaş Doğantan’ı ağırladı. Ziyaret sırasında kısaca kendisini tanıtan İyi Partili Doğantan, 27 yıldır Hatay’da olduğunu kaydederken, MKÜ’nin Mühendislik Fakültesinin kurulma aşamasında görev aldığını şimdi de İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde görev yaptığını kaydetti.
Tüm topluma hitap eden İyi Parti’de siyasete atılmasının kendisi için önemli olduğunu da kaydeden Doğantan, konuşmasında sürekli birlik ve beraberli vurgusu yaptı. Doğantan; “İyi Parti günümüzde yapılan ayrışmanın aksine birlik ve beraberliği savunan bir siyasi oluşumdur. Bizler birlikteliği sağladığımız sürece büyürüz ve güçlü oluruz. Bu anlamda Hatay’ın benim yanımda değeri büyüktür. Hatay’da var olan 24 etnik kültürün birlikte yaşaması olgusunu tüm ülkeye yaymak istiyoruz. Hatay bizim için çok güzel bir örnektir” diye konuştu.
Amaçlarının partiyi büyütmek ve güçlendirmek olduğunu da kaydeden Doğantan; “Şu anda ülkemiz siyasetinde büyük bir arayış var. Bizler de İyi Parti olarak bu arayışın karşılığını vermek istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde daha da büyümek ve ülke yönetiminde söz sahibi olmak niyetiyle siyasi hayatımızı sürdürüyoruz. Bunda da birleşerek başarılı olacağız” şeklinde konuştu.
İyi Parti Kamudan Sorumlu İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Savaş Doğantan’ın İGC ziyaretinde, partili, eski yöneticilerden Ahmet Keven ile İGC Yönetim Kurulu üyesi İlyas Edip Terbiyeli de hazır bulundu.

DİĞER HABERLER